عزت الله یوسفیان ملاء در گفتگو با خبرنگار مهر در آمل گفت: مطالعات این طرح در دو مرحله شامل هزینه دیواره و مخزن سد انجام شده و برای تصمیم نهائی و اجرائی کردن سد به وزارت نیرو ارسال شد.
وی افزود: خوشبختانه در اجرای مطالعات سد منگل تاکنون هیچ مانع و مشکلی وجود نداشته و وزارت نیرو بهزودی عملیات اجرائی آن را آغاز خواهد کرد.
نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از عدم کارشناسی و کم کاریهای مسئولان در جابهجائی محل یک سد مناسب در آمل تصریح کرد: این ناهماهنگی ها در اجرای سد در آمل تاکنون میلیارد ها تومان خرج روی دست دولت گذاشته است.
یوسفیان ملاء در خصوص ویژگیهای سد منگل گفت: این سد نخستین سد برق ، آبی و کشاورزی در شمال کشور است که با بهره برداری از آن حدود 100 هزار هکتار از اراضی پایین دست شهرهای گروه الف شامل آمل، بابل،نور،محمود آباد و فریدونکنار تامین خواهد شد.
وی حجم قابل پیش بینی این سد را بیش از 240 میلیون متر مکعب اعلام و یادآور شد: سد منگل آمل تا ظرفیت نهائی و سرریز شدن ، 600 میلیون متر مکعب نیز قابل افزایش است. سد منگل آمل بر روی رودخانه بزرگ هراز و در مسیر جاده هراز احداث می شود.


نظر شما